ANASAYFA » yazarlar » DUYGU KARAHANOĞLU
    ÜÇ YÜZ ELLİ DOKUZ RAKAMINA DİKKAT
    Son yıllarda cep telefonlarına (359)la başlayan numaralardan çağrı geliyor.Gelen bu çağrılar çoğu zaman cep telefonlarıyla karşılık veriliyor.
    işte! O zaman olayın boyutu değişiyor.Uluslar arası fuhuş çetesi cep telefonlarını arayarak kendilerine müşteri bulmaya çalışmaktadır.

    Geçenlerde aynı olay benim başıma geldi.Cep telefonumu (359)la başlayan bir numara arıyor hattın ucundaki kadın önce yabancı ardından kırık Türkçeyle konuşuyor. 

    \"Sizinle tanışmak istiyorum para önemli değil\" bu gibi telefonlar her geçen gün çoğalıyor önüne geçilmedikçe eminim daha da çoğalacaktır.Bu konuda neler yapılacaksa bir an önce yapılmalıdır.

    Teknoloji geliştikçe insanların beyin yapısı da değişti.Nasıl mı? Düşünme oranı düştü belli konuların dışında yorum yapılamaz duruma gelindi.

    Bazı insanlarda sessizlik suskunluk oluştu.Sanki beyinleri alındı yerine başka bir şey takıldı. Görülen suskunluk, kişileri farklı yönlere de sevk ediyor.

    Bilgi kirliliği her geçen gün faizli para gibi artıyor.Bilende bilmeyen de konuşuyor Allah, dil verdi ya! konuş babam konuş.Konu, nereye gidecek? Hemen cılız bir ses nereye giderse gitsin.

    Tamam, efendim!sen zaten yaşadığın ortamı çoktan kabul ettin.Telefonunu 359 ile başlayan numaralarda arayabilir.Emniyet mensubuyum diyerek kontör isteyenlerde arayabilir!..

    Nasıl olsa senin için fark etmez \"yassı balık yan gider, denize düşen yılana sarılır.

    İletişim ne kadar gelişirse, kötü niyetli, insanların sayısı da o kadar artar. Soluduğumuz hava, yediğimiz gıda, dolaştığımız kainat bir çoklarının hücrelerine olumsuz yönde etki etmektedir. Etkilenen beyinler, kötülük yapmak için hareket geçmektedir. Dengesiz davranışlar, sık sık görülmektedir.

    Eeee! Ne yapacaksın, herkesin yaptığı kendine hoş ve güzel.

    Düşünme yeteneğini kaybedenler, uluslar arası fuhuş çetesi tarafından arayanlara tepki vermeyenler emniyet mensubuyum diyip kontör isteyenlere kontör gönderenler bana göre üzerine ölü toprağı atılan kişilerdir.

    \"Hak yeme hakkını yedirme\"

    12.01.2011

    FATMA KARAHASANOĞLU